Spara pengar på billig ved

.

Fin ved behöver inte vara samma sak som dyr ved! Vi erbjuder billig ved som håller hög kvalitet. Med goda villkor för leverans och väl tilltagna vedsäckar får du ut mycket mer av din beställning. Här är några tips för dig som vill ha billigaste veden i kombination med god service och hög kvalitet.

Ved Stockholm

 

Billig ved när du behöver den

Ibland får vi frågan om varför vår ved kostar mer än den som du kan köpa från bygghandeln. Det här stämmer inte! Våra priser inkluderar nämligen leveransen. Den får du lägga till när du köper ved från bygghandeln.

Leveransen är en viktig bit och vi kan även hjälpa till med ved i Stockholm till skärgården. Du kan alltså få din brasved precis där du behöver den. Dessutom kan du få brasveden när du behöver den!

Vi jobbar året om och har alltid ett lager med fin björkved med en fuktighet på under 20 procent. Med andra ord får du alltid tillgång till ved som ger gott om värme. Vi jobbar med samordning av vedtransporter. Ibland kan du ha din ved på plats redan nästa dag!

Stora säckar ger mer ved

En annan sak som du måste betänka när du vill ha billig ved är hur mycket du får i säcken som levereras till dig. Vi jobbar med en vedsäck som rymmer mellan 14,5 till 15 kg. Det är en större säck än vad som är normen hos många andra vedleverantörer.

Om du tar en titt på en vedsäck i en vanlig butik får du mellan 9 och 13 kg ved i den. Det måste du lägga till då du räknar på priset per kilo ved. Det kan verka som billig ved då priset är lägre men är inte det då du inte får lika mycket ved som med oss.

Torr ved är billigare ved

Vi måste ta upp torr ved som en faktor då du är ute efter billig ved. Tanken är ju antagligen att du vill använda minst antal vedklabbar till mest antal eldtimmar. Det här får du med torr ved som ger mer värme.

Om du eldar med sur ved kommer det att innebära att du behöver mycket mer. Du får lägga på minst det dubbla på brasan. Då tar veden slut mycket snabbare. Vår torra ved räcker mycket längre. Ser du bara till att förvara den på ett vettigt sätt kan du få ut mycket mer av den björkved som du köper från oss.

Spara pengar på kvantitet

Glöm inte bort att du även kan spara pengar på att köpa mer ved vid ett tillfälle. Det kan du göra med god planering. Räkna ut hur mycket ved du kommer att behöva under kommande två åren och lägg sedan in din beställning. När du köper en större kvantitet kan det påverka priset på ett positivt sätt. Då får du billigaste veden utan att kvaliteten går ned!

Dela det här:

Like this:

Like Loading...
%d