Länkar om ved

 
 

Ved Stockholm behöver och ser fram emot!

Det finns många tillfällen som kräver bra vedbränsle, och vi vet att det kan kännas lockande att fylla på kamin och eldstad med sådant som man finner på tomten eller i skogen. Men av erfarenhet så kan vi säga att vi till sist ändå blir första valet även för den som har en naturtomt med gott om fallna grenar. Våra vedklabbar är nämligen inte bara prisvärda, de håller rätt form, är utan mögel och föroreningar, och kommer i smarta förpackningar som skyddar veden mot väder och vind. Hör av dig till oss då du behöver ved Stockholm verkligen drar stor nytta av!

Ved Stockholm mår bra av

Något som vi vill påpeka är vikten av att elda med friskt vedbränsle. Fyll inte hemmet med mögelpartiklar, skadeinsekter och annat som kan finnas i vedklabbar som inte har hanterats och torkats på rätt sätt! När du beställer från oss så får du ved Stockholm mår bra av. Våra vedsäckar innehåller bara klabbar som har genomgått rätt typ av torkningsprocess och som inte överstiger 20 % i fuktighetshalt. Du får frisk och trevlig eldning utan obehaglig lukt och med den värmeutveckling som du är ute efter.

Lätt hantering med behändiga vedklabbar

Det kan vara kul men ganska arbetsamt att själv stå och hugga ved. Har man inte rätt teknik och bra utrustning så får man otympliga klabbar som kan vara svåra att torka och elda med. Våra säckar innehåller bara behändiga vedklabbar som passar bra i kaminen, den öppna eldstaden, bastun och kakelugnen. Det är helt upp till dig var och hur du vill elda med vår ved, den kommer i ett format som gör det lätt att flytta på klabbar och att starta en brasa.

Snabb och säker leverans

Oavsett var du befinner dig i Stockholmsområdet så kan du räkna med att vi kan komma med den bästa eldveden. Med vår hemkörning av ved i Stockholm så behöver du inte fundera på när du ska få tid att plocka upp bränslet. Vi kommer hela vägen hem till dig och du behöver inte finnas på plats. Betala med faktura efter leverans, och lita på att vedklabbarna förblir torra då de står på pallar inneslutna i plast. Så oavsett om du behöver ved i Sollentuna, Täby, Vallentuna eller på annan ort i Stockholmsregionen så kan du kontakta oss för att beställa. Vi kan också köra till omkringliggande områden så kontakta oss om du behöver ved i Uppsala eller annan ort som ligger nära storstadsområdet.

Billig ved som håller måttet

Vi ger mycket goda priser för vedträ som håller mycket hög kvalitet. Med oss så får du vedbränsle som verkligen kommer till god användning och transporten ingår alltid i priset. Med tanke på att det här är ved som ger riktigt god energiutdelning så lönar det sig att beställa hellre än att försöka med eget surt trä från tomten. Hör av dig till oss idag med frågor eller för att beställa ved Stockholm blir varmare och friskare av. Vi finns på telefon och via email för att hjälpa dig med din vedleverans. Mer information om oss här.

Vi använder oss av flyttab.se en flyttfirma i Stockholm för våra vedleveranser det innebär säker leverans av duktiga killar som har vana av tunga lyft som ibland krävs vid hemleverans av ved. Kontakta gärna flyttab för flytthjälp i Stockholm.