Pellets Stockholm

Pellets Stockholm

Pellets Stockholm blir varmare av

 

Det finns god anledning till att elda med pelletsen i vedpannan för att värma hemmet. Det här är ett inhemskt bränsle som är förnyelsebart. Dessutom så tillför inte pellets mer koldioxid till atmosfären så det kan ses som ett bra val med tanke på miljön. Den pellets Stockholm blir varmare av kan vi ha gott samvete för, och dessutom så är detta ett ekonomiskt alternativ då det inte kostar mycket att elda med pellets

 

Naturlig pellets i Stockholm

Faktum är att pelletsen är en naturprodukt som man får från det spill som uppstår inom träindustrin. Man tar alltså tillvara på en resurs som annars hade gått förlorad. Den pellets som vi levererar består framför allt av pressat sågspån och den håller en mycket hög kvalitet. Vi levererar pelletsbitar på 8 mm i småsäckar som väger 16 kg vardera.

Riktigt bra priser och goda villkor för betalning

För att du ska få ett så bra pris som möjligt för pellets i Stockholm så jobbar vi med flera olika leverantörer. Det är detta som gör det möjligt för oss att hela tiden ge det bästa möjliga slutpriset. Våra priser inkluderar leverans och är enligt följande:

  • 1 pall – 2 700 kronor
  • 2 pallar – 5 580 kronor
  • 3 pallar – 8 070 kronor
  • 4 pallar – 10 600 kronor

En pall inkluderar 52 säckar och väger 832 kg.

Betalning görs efter leverans och du får faktura på 14 dagar. Det går också bra att delbetala pelletsbeställningen över 12 månader. För annan volym eller för frågor omkring priser och leverans så kan du alltid kontakta oss via telefon eller email.

Ska jag byta till pelletspanna?

Det här är en fråga som vi ofta får, och svaret beror en hel del på hur man värmer huset i nuläget och om man har råd med den investering som en bra pelletspanna innebär. Rent generellt så kan man säga att det finns besparingar att göra både då man byter från el och från vattenburen värme. Det kan röra sig om upp mot 50 öre per kWh. Det är anläggningen som kostar en slant och man får räkna med omkring 50 000 kronor för pelletspanna.

En normalstor villa behöver omkring 6-7 ton pellets per år vilket också är en kostnad man ska räkna med. Den är dock ofta lägre än vad som krävs då man värmer upp med el eller olja.När man väl har pelletssystemet på plats så kan man förstås ganska snart se besparingar som även på kort sikt kan göra stor skillnad i ekonomin.

Kontakta oss idag för frågor eller beställning

Du som redan har pelletspanna kan tjäna mycket på att få pellets i Stockholm från oss. Kontakta oss gärna idag om du har frågor om våra pelletsleveranser eller om du vill beställa. Vi finns både på telefon och email och ser fram emot att höra från dig!